Вътрешни строителни ремонти - Майстори Пловдив, София

Мазилка - Венециански, Декоративни, Ефектни, Антични мазилки

Мазилка - Венециански, Декоративни, Ефектни, Антични мазилки

Пясъчните мазилки са направени от специални смоли, естествени филъри и песъчинки от фин пясък или стъкло, които създават ефекта на пясък в движение. Многото вариации на основите и цветовете позволяват на продуктите да се използват във всички среди, както класически, така и модерни, отговарящи на най-взискателните и най-изтънчените вкусове.

Ако търсите нещо повече от просто две ръце нова боя за дома или офиса, пясъчната мазилка „Сахара“ може да е точно това от което имате нужда.

Заедно с венецианските, така наречените пясъчни мазилки, са най-популярният избор на интериорни декоративни мазилки в България и по света. Популярността им се дължи на изключително интригуващия им вид, лесното приложение и вечната им издръжливост.

Някога лукс само за фараоните в Египет и благородниците на Древен Рим, поради тогавашния им сложен, трудоемък и изключително дълъг процес на нанасяне, декоративните мазилки вече са достъпни за всеки.

Можем да ви предложим съвременните еквиваленти на мазилките красящи древните пирамиди, дворци и вили – пясъчни мазилки на водна основа с екологични и внимателно подбрани суровини, които отнемат само няколко часа за да се нанесат и изсъхнат.